Skip to main content
  • Datacenter & Cloud

On Premise / Private Cloud

Hvis du selv drifter dine systemer

Har du egne serverrum eller udstyr stående på co-location kan vi hjælpe med driften. Vi kan lave rutinemæssige besøg i lokalerne og kontrol af systemer udefra, og evt. via en tilkaldeaftale komme forbi i tilfælde af driftsproblemer.

Vi kan hjælpe med driften af både dine servere og dit netværk.

Kontrol af systemer

I faste intervaller kan vi kontrollere systemer, styresystemer og hardware for jer. Ved hjælp af disse proaktive tjek kan vi hjælpe med at holde stabilitet og ydelse i orden.

Opdatering af servere

Hver måned bør systemer og servere kontrolleres for kritiske opdateringer. Vi kan hjælpe med både systemer, operativsystemer og servernes fysiske hardware.

Opgradering af hardware

Typisk med nogle års mellemrum skal hardware enten delvist eller helt opgraderes. Dette skal planlægges i detaljer så opgraderingen ikke påvirker driften mere end nødvendigt.

Tilkaldevagt

I tilfælde at kritiske problemer kan det være godt at have adgang til hurtig hjælp udefra. Med en aftale om tilkaldevagt kan Sipato konsulenter hjælpe når du har mest brug for det.

Public Cloud

Hvis du har outsourcet alle dine systemer

Hvis du har outsourcet eller planlægger at outsource alle dine systemer kan vi hjælpe både med migreringen og driften bagefter. Ønsker du at bruge Office 365, Azure eller nogle af de mange andre public cloud løsninger, kan det være kritisk at have andres erfaringer at trække på. Vi kan hjælpe med både rådgivning, projektledelse og den tekniske implementering. Med 10 års erfaring i outsourcing har vi været med i næsten alle typer projekter.

Kontrol af systemer

I faste intervaller kan vi kontrollere systemer og evt. styresystemer for jer. Ved hjælp af disse proaktive tjek kan vi hjælpe med at holde stabilitet og ydelse i orden.

Migrering til/fra cloud

Med 10 års erfaring i outsourcing har vi både hjulpet med outsourcing og insourcing. Er I på vej op i skyen, skifte skyer, eller på vej ned derfra - så kan vi hjælpe.

Federation (ADFS/SAML)

En afgørende ting for succesfuld opsætning af Cloud tjeneste er at benytte federation. Ved hjælp af dette kan dine brugeres loginoplysninger sikres og give total bevægelsesfrihed.

Tilkaldevagt

I tilfælde at kritiske problemer kan det være godt at have adgang til hurtig hjælp udefra. Med en aftale om tilkaldevagt kan Sipato konsulenter hjælpe når du har mest brug for det.

Hybrid Cloud

Benytter du både Private og Public Cloud?

Har du både systemer i dit eget serverrum og ude i skyen har systemerne behov for at tale sammen. Nogle af disse opsætninger er ret enkle, mens andre kan kræve væsentligt design ændringer. Dertil kommer at licensændringer kan gøre løsningerne dyrere eller billigere.

Licenser

Din virksomhed har en lang række licenser i brug. Vi kan hjælpe med at undersøge om du kan drage fordele af ændringer i licenseringer.

Hybrid Exchange

Du kan have brugere på din egen platform og i Office 365 på samme tid. Har du mange brugere kan du spare væsentligt ved at flytte bestemte typer af brugere til Office 365. Vi kan hjælpe med at forbinde din egen Exchange med Office 365 i et hybrid setup.

Domæne og identitetstyring

Er systemerne placeret i forskellige datacentre kan du have behov for at arrangere dine brugeres identitet på tværs af disse. Dette kan være fra en fuld federation løsning til synkronisering af brugerdata via services eller scripts.

VPN eller Express Route?

Er der behov for direkte netværksforbindelser mellem dit eget datacenter og Microsoft? Det kan løses med enten VPN eller Express Route. Vi har erfaringer med alle disse løsninger og kan hjælpe med at finde den rigtige for jer.

Optimal drift

Konsulenterne i Sipato har omfattende erfaring med at drifte kritiske systemer, migrere mellem datacentre og de forskellige typer af "Cloud".