Skip to main content
  • Netværksinfrastruktur

Infrastrukturens grundsten

Næsten alle IT systemer idag er forbundet til et netværk, og er direkte afhængig af det. Er netværket nede vil alle systemer også være det. Det er derfor kritisk at denne del af infrastrukturen er pålidelig og yder som forventet hele tiden. Der findes heldigvis meget godt netværksudstyr på markedet, men tit bliver det enten ikke designet eller konfigureret til at opnå halvdelen af sit potentiale. Når du investerer i netværksudstyr er det derfor lige så vigtigt at du har adgang til personer der kan designe og konfigurere udstyret korrekt. Eksterne konsulenter kan assistere dit potentiale med erfaring og specialistviden til at sikre at netværket bliver en værdifuld tilføjelse til din infrastruktur.

Datacenter

Har du mange systemer og dit eget datacenter øges kompleksiteten markant. Netværket har nu behov for redundante enheder, dynamisk fejlrettelse af forbindelser og systemer. Selv dygtige netværksspecialister bliver tit overvældet over de mange opsætninger og aktive enheder der skal til for at holde det kørende optimalt. I Sipato har vi erfaring med design, implementering og drift af mange forskellige datacentre. Vi kan derfor tilbyde end-to-end assistance på flere typer platforme og teknologier. Eksempler kunne være distribuerede lag 2 netværk, dynamisk lag 3 routing, loadbalancering, firewalls og sikkerhedsprotokoller på flere lag. Vores erfaring går fra små enterprise datacentre, hostingcentre og til internetudbydere. Vores erfaring fra ISP verdenen giver os også glimrende indsigt i samspil mellem dit datacenter og de forskellige udbyderes muligheder.

Sikkerhed

Sikkerhed er et øget fokus for mange virksomheder efterhånden. Vi har dog haft det fokus i rigtig mange år, og har derfor erfaring med at levere nogle af Danmarks sikreste netværksløsninger og altid tænke sikkerhed ind i alle produkter vi leverer og designer. Vi har som etiske hackere udført et ukendt antal penetrationstest, sårbarhedskontroller og designreviews.

Da vi er end-to-end betyder det at vi har stor erfaring med næsten alle typer firewalls, switches sikkerhedsteknologier, sikre trådløse netværk, access-control, data-leakage prevention, proxyer (og reverse proxyer), spamfiltrering og mail delivery, antivirus og antimalware, platform management, data backup og kryptering, fysisk adgangskontrol, overvågning og incident response, Multi-Factor-Authentication... og social engineering.

Trådløst netværk

Fleksibiliteten i at have et trådløst netværk er ikke tabt på nogen. Men at have et trådløst netværk der både er sikkert og med en god ydeevne er ikke altid så ligetil. Mange års erfaring med enterprise wifi på mere end tusind access-points har gjort os i stand til at designe løsninger til alle forhold. Ved brug af certifikat infrastruktur og kvalitetsstyring har vi implementeret ubrydelige trådløse netværk i en kvalitet der gør at selv videokonferencer og IP telefoni kører som det skal.